Verkoop Villa, batumi, Batumi, Georgie, 220-42z Airport Highway

Verkoop - Cod. 36087

  • Typologie: Villa
  • Gebied: 150 m²
  • Getal kamers: 4
  • Verdieping: 3

Wij bieden u een luxe villa-site genaamd "Batumi Villas". U wandelt in 1 minuut te voet naar het strand. Het is slechts 300 meter naar de kust van Batumi. De internationale luchthaven Batumi bevindt zich op minder dan 1 km afstand. Winkelcentrum Metrocity, luxe hotels en residenties zoals Europhia Hotel, Whitesails, Batumiview, Metrocity Residences liggen ook binnen een straal van 1 km. Ook is er een directe asfaltweg naar de kust die voorbij de site loopt.
 
De omgeving is zeer stil, groen en vol met mandarijnbomen. Onze site is geïsoleerd aangelegd gebied. Al onze villa's hebben een achtertuin en voortuin. Uw privétuinen en de rest van de site worden aangelegd. Elke villa heeft een eigen dakterras dat uit de binnentrap komt.

Je hebt een eigen garage in je villa en er zijn extra parkeerplaatsen op het terrein. 24 uur per dag camerabewaking en beveiligingspersoneel voor uw veiligheid is altijd klaar.

Er zijn 9 tweelingvilla's en 1 aparte villa, 19 villa's in totaal. Villa's zijn 150 m² en het dakterras is 43 m². Je hebt ook je eigen tuin tussen 39 en 85 m². Er is 2 slaapkamers, 1 woonkamer, 2 badkamers, 1 keuken, 1 garage, 1 loundry kamer en 1 hal in het villaplan. Je bent helemaal vrij om binnen te ontwerpen, de plaats van de muur te veranderen zoals je wilt.

Batumi Villas is zeer winstgevende investering. Pessimictische terugverdienperiode met maandelijkse huurinkomsten in 9 jaar en 6,5 jaar met dagelijkse huur. We hebben ook de service van dagelijkse huur voor u. Bij uw afwezigheid kunnen wij uw villa's voor de dagelijkse huur bezorgen.
We hebben een nieuw betalingsplan dat speciaal is voor ons bedrijf! U kunt 50% van tevoren betalen en de rest na constructie complited.

De kosten van 1 m² zwart karkas beginnen vanaf 499 dollar. Bedrijfsklare prijs zonder meubels begint bij 599 $ / m².

Berekening van inkomsten uit langetermijnhuur
 
De kosten van het huren van zo'n soort villa variëren tussen 900 en 1.100 $. We veronderstellen een gemiddeld tarief van 1.000 $ voor 11 maanden (niet 12 maanden, in het geval van huurder eerder vertrekt)

Totaal inkomen: 11.000 $
5% huurbelasting: 550 $
Overige kosten: 450 $
Netto inkomen = 10.000 $

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB